30.5.12

Seminar Poster Presentation 2012






Assalamualaikum


Walaweh........ tak sangka pulak ramai yang gumbira dengan entry di sebalik tabir sebelum nih. Siap ada yang duk tanya bila aku nak buat sambungan entry tersebut. Korang ni memang gelojoh kan. Tak menyabar betul !  Mentang-mentangla tesis dah siap, poster dah present, hari-hari tidur lepas Isyak, dah tak ada kerja kan nak buat lettewwww ?! HAHA. Kidding!



Okaylah.. aku tahu korang semua eksaited nak tengok gambar korang masuk dalam belog ni kan ? Kikikikikiki... So here we go... the day of our seminar poster presentation. Lets enjoyyyyy the photos beybehhh !  =))



*susunan gambar tidak mengikut kronologi hari kejadian*



Kami bersama Dr Juliana aka Mama Ju yang sentiasa jelita dan menawan. *Dr, sila belanja saya lepas ni* ;p
Kiri ke kanan: Mamay, Yuni, Dr Ju, Paah, Fadh, Waie, Zate


 Imah, Nana, Sarah
Poster kami berjiran di kejiranan elit. LOL. 



Ye, kami sedar hakikat sebuah kehidupan bahawa kami semua comel auwww !



Slimmy Wan, anda kenapa ? kehkehkeh



Kegembiraan jelas terpancar di wajah masing-masing. Maklumla boleh makan free ! Eh ? :p



The best photo ever ! *hanya kami yang faham. lol



Sia tengok apa tuuuu...., Din tengah jiwang sensorang,  Ijat dan Daus comel sangat ! hahaha



Love :))



Tora, Suzi, Aini, Azie, Noreen, Wani dan Aida bersama Top 2 presenter, Cik Hana. Wootwoot~~



Kenapa I takde dalam gambar ni ? *hantuk kepala kat dinding*



Ecececececehhh.... Din, Awie, Afiq aka Soleh, Joan, Peja, Ijat 
Bakal-bakal imam dan ayah. ;p
p/s: Afiq tengah tahan nafas. lol



Wiwie ! ;)



Minumlah jus Tok Guru ! Eh... ?! ;p



Bersama kakak kesayangan saya, kaksa. :))



Ohhh Mama Zai ! We love you ! *tetiba sangat kan. haha



With Diha, teman overnight di Mekdi buat tesis. Hebak mung ! kikikiki. :))



"Ijat, jaga kandungan baik-baik tau. Minum susu Anmum selalu," pesan Daus kepada Ijat sambil diperhatikan oleh Joan :)



Una, Nisa, May, Ida, Diha



Tokcu Ikan, cover perut tu sikit. hehe. :p



Kami dan poster kami. hehehe 
Love you !



Sia, Daus, Joan, Din, Afiq, Matki



Ijat, Peja, Awie, Din, Joan, Afiq



Balok khusyuk betul meluahkan perasaan terhadap Papa kesayangan beliau. 
Matki dan Afiq memang cool !







No komen !



Daus ko kenapa ? 


Mama Zai tenggelam di sebalik kami semua. hehe



Saya dan Mama Zai. :))



Feeling Lomo gituuuu..... :))






Ini hanyalah sebahagian gambar pada hari itu. Ye... sebahagian sahaja, banyak lagi yang tak letak. Nanti kalau letak semua kat sini kang korang muntah pulak. So cukup la tu ye.....



Overall, everything was good. Semua happy sebab dah setel presentation poster. Tahniah buat Top 10 presenter dan yang paling utama our Top 2 presenter yang mewakili KPP dalam presentation seminar peringkat fakulti iaitu Hana dan Ijat. You guys did a good job ! We are so proud of you ! Juga tidak dilupakan tahniah  juga buat semua teman KPP yang lain. Bak kata Sia, we are all top 54. Wohaaa ! =))



Saya sayang kawan-kawan KPP !



Last but not least....


I just wanna say



p/s 1: Pictures credit to Imah, Prof Zai dan Mamay sendiri. hehe

p/s 2: Lagi 24 hari sebelum kita semua berpisah. Wuwuuuu............. T__T


Till we meet again !

And... thanks for reading !


3 comments:

Teratai Sari said...

Good Job Slimmy Memey...

Teratai Sari said...

Thanks Slimmy Memey

Rara Nasiha said...

wahhh, rindu budak-budak kelas tiba-tiba. :(