25.7.11

Bila Irma Hasmie Bertudung, Alahai Manisnya...

Salam sayang.


Hai-hai. Ingat lagi tak masa Irma Hasmie, Intan Ladyana dan krew-krew Tv9 Dekat Dihatiku datang serbu makan nasi dagang kat rumah aku hari tu? Ingat lagi tak? Ingat lagi tak? Ok, last question, INGAT LAGI TAK? Eh apesal aku emo je nih. HAHA. Tapi kan, masa tu kan Irma kan dia kan tak pakai tudung lagi. Masih lagi rambut percuma (free-hair).




(update)

*gambar dah diremoved*



Haa...kalau tengok gambar-gambar kat atas tu agak-agak ingat lagi tak? Irma dengan abang dan kakak aku kat rumah kami. Tak ingat?

Adik manis dan Abang hensem sekalian, never mind, never mind...Kalau tak ingat tak apa. Anda boleh pulihkan kembali ingatan anda DI SINI. (Klik kalau anda betul-betul tak ingat, okai?!)

Haa...dah ingat kan. Bagus. Kisah tu masa Irma tak pakai tudung lagi. Tak berhijrah lagi kata orang. Tapi sekarang....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Taraaaaaa!!!! Meet my Big Brother with his favourite actress, Irma Hasmie dengan penampilan dan imej baru beliau yang sememangnya cantik, manis, ayu, sopan dan GORJESSS !!!! Masa ni kat rumah Makcik aku dekat Ampang which is Majlis Cukur Jambul Baby Afif Aiman, anak sepupu aku who is anak kepada Abang Afiq, watak utama yang membawa orang-orang glamour ke rumah kami hari tuh!(Giler panjang ayat ni.haha) And yes, he is working with Media Prima Berhad. That's why la dia kenal dengan orang-orang glamour ni haa.. Artis-artis Malaysia ni dah jadi kawan baik dia dah. ayat bangga diri. HAHA! Awesome, right?!


Masalahnya sekarang, semua family aku dah jumpa dengan kakak angkat aku ni tapi aku sorang je yang selalu tak berpeluang nak jumpa dia, camwhoring together-gether dengan beliau. Aku selalu je miss event-event penting macam ni. Kuchiwaaaa!!! Aaaaaa.....semputttttttt...!!!!!


Pesanan khidmat masyarakat:
Abang Afiq, bawak Irma Hasmie balik beraya kat Terengganu tahun ni, PEH-LISHHHH!!!!


7 comments:

Encik Psychopath said...

tetap cantik.

May Maisarah said...

Kan2?!!!

ctie anis said...

canteknye kk irma...manis mcm gule..:)

Haslinda Ariffin said...

Irma sejak dah pakai tudung..
sgt cantik n berseri2..

May Maisarah said...

@ctie anis + haslinda ariffin:

Yup2....she's so sweet. beautiful!

pinky_liscious said...

wah..manis sangat..muka baik2 jew.. suke! hehe

May Maisarah said...

--> Pinky:
Die mmg sweet...kan.. :)