3.7.12

Malam BBQ KPP





Ini adalah malam terakhir makan-makan bersama classmates tercinta selepas kami tamat belajar di bumi UPM. 


 Kek coklat yang sangat sedap di-sponsor oleh seseorang. ;))


 Ayam BBQ yang sodapp hasil perapan dan bakaran oleh abang-abang KPP. :))


 Sambal kicap. Alamak tak pasti siapa yang buat sebab masa preparation petang tu aku tak ada sebab pergi makan bufet durian. Dekat2 Maghrib baru sampai kat kolej. Hehehe. Sorry korang sebab tak dapat join rewang-rewang. :))


 Telur masin. :))


 Kaki ayam goreng kegemaran Awie. =P


 Air asam untuk dicicah bersama ikan pari panggang. Awesome ! =))


 Durian. Eh silap. 


 Timun batang serta hot dog panggang bersama jari gebu Abang Daus. Eh gebu ke ? =P


Sambal yang sangat mabeles ! 


 Air orenje... hehehe. Eh hai model air Qilah ! =))


Joan, Daus, Ijat dan Awie


 Baca doa dulu bah ! =))


 Khusyuk oi........... hehe


Okay dah boleh slow-slow makan. 


 Eksaited ngat !


 Momen yang akan dirindui.. ;')


 Errrr...... ?


Seronok makan, kak ? hihi




 Una dan Noreen


 Aisyah dan Nana


 Mesranya... =))


Afiq toksah nak buat malu-malu laaaaaa...... =P







Anda semua akan dirindui... sayang KPP !



P/s 1: Syoknyaaaa kawan-kawan yang dah dapat kerja.. Korang, nanti dah kerja jangan lupakan aku tahu !

P/s 2: Aku masih lagi di Ampang sehingga hujung minggu ini. Next week start jadi penganggur di bumi Kuala Terengganu. 

P/s 3: Aku plan nak rehat sampai lepas raya... tapi kalau ada yang sanggup nak panggil aku kerja sebelum raya aku terima je. Hehehehe. 

P/s 4: Thanks Nuffnang bagi saya Buffered Earning lagi. Thanks pada yang membaca belog ini kerana andalah penyumbang earning tersebut. Boleh la tanggung aku yang tengah jobless ni. Sampai masa nanti aku cash out. Laaa ni kita simpan dulu... Haaa siapa cakap tulis belog buang masa ? HEHE. =P



Okaylah, happy Tuesday everyone ! Doakan aku dapat kerja cepat-cepat. HEHEHE.



2 comments:

Rara Nasiha said...

terliurnye tengok kek tu :)

May Maisarah said...

Ahahhh... dah habis dahhh.. tak sempat nak kasik sama rara. next time, mybe ? hehehe =))