14.10.10

Surprise!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I just wanna give my big hugs and smiles to her........

(>____<)/

You know why????

 Because...


Ohhh my...........................I got a surprise from my cutiey loviey duviey friend, Trah, yesterday.
 You know how it feels when you do not expect anything and then it suddently happen to you?!!!!

 Aduhai, Tuhan je yang tahu perasaan aku. Ok, sebenarnya camni, Trah suruh aku tolong hantarkan kek birthday kepada teman istimewa dia yang satu kolej dengan aku. Semalam birthday teman dia tu. Memandangkan Trah nun jauh di Perlis dan aku memang nun dekat dengan teman itu, so memang kejamlah kan kalau aku tak tolong hantarkan. So, aku on je lah.

Semua dah setel, Trah dah bagi no handphone aku kat Tuan punya delivery cakes tu untuk contact aku in case la tak jumpa kolej aku kan.

So, semalam dalam pukul 10.30 pagi akak kek tu call aku cakap dia dah otw nak pergi kolej aku. Aku free je pagi tu, next class plak pukul 2 petang. Everything went smoothly.

Dalam pukul 11 lebih akak kek tu samapi kolej aku. Ok, fine. Dah terima semua kek tu. Ade dua kotak kek. Ni haa......


Mula-mula aku tak sedar lagi. Aku just expect dua-dua kotak kek tu untuk teman Trah. So, aku buat bodoh je la. Jalan naik atas blok aku dengan kek tu sebab nak kena simpan dalam peti ais dulu before hantar kat teman Trah because He still at HKL sampai petang. Nanti kan cair camtu je cup cakes yang sanagt kiut-miut itu.


Dah samapi bilik, aku perhati betul-betul cup cakes yang belah kanan tu. Then, aku perasan, Eh apesal ada nama aku plak kat atas cup cakes tu?  aku dah lain macam dah, takkan Trah tak sedar dia dah salah suruh akak kek tu letak nama.

Meh aku close up lagi. Ni haa......


You see??? ''
HAPPY 22nd BIRTHDAY MAY''


Oh my god. Ya ALLAH!
Trah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Time tu jugak aku ym Trah.

Aku taip


" TRAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Time tu jugak la Trah balas:


" SURPRISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"



Trah, thanks sanagt-sanagt. Aku tak tahu dah nak cakap camne... Seriously... Tengah terkejut lagi time tu. Hahahahaha.

 Trah, U got it. baby! Kamu berjaya surprisekan aku!!!!!


You know how i love u, and our friendship too....(TOUCHING ni)


The whole cup cakes. Semua ade 25 bijik. Awal-awal tu rasa sayang gila nak makan sebab comel sangat. Tapi kena marah ngan Trah. Dia pakse aku makan time tu jugak. Hihi.

Dah bagi kat semua housemate aku 7 orang, and teman-teman baik aku. But now, cup cakes tu ada lagi. Aku dah tibai 5 biji. Ada dalam 5 6 bijik lagi kat dalam peti asi. Nanti aku smabung makan lagi. Hihi.




Once again,

THANK YOU VERY-VERY-VERY MUCH, DARLING.......!!!!!

Tahun depan wat surprise gempak lagi yer! Hihi.

sayang kamu!!!!!

muahh44x!!!!!

5 comments:

tirah said...

hehe may...i lap u lar~!...:)
"kite kan KAWAN"...

one shaheeda said...

Oh! Cupcake itu sgt8 sedap.. Siyus sedap! Die tempah kt mane ek?

cikmay said...

trah:
yeahh...aku syg kamu juger!!! =)..thanx ya darl~~

deqwan:
haah..sedap kan???6t kmay tanye member tu order katne eh...

Anna Boleyn said...

OMG!! sweetnya kawan tu... tersenyum anna baca entry ni. happy belated birthday awak.. :)

cikmay said...

thanx ye anna...surprise takde???hihi.

juz kidding! =)